Marique krabbel geel

TROUWKAART OF PRE-WEDDING KAART

Trouwen doe je in principe maar één keer. Dus wil je dat alles tot in de puntjes is geregeld. Jullie trouwkaart is voor veel gasten de eerste kennismaking met het heuglijke nieuws, dus verwen je hen graag met een mooie, persoonlijke trouwkaart.

 

Samen bespreken we jullie wensen voor de kaart die 'de dag' aankondigt. Ook al is je idee nog maar een gevoel en zijn je gedachten verre van concreet; jullie input is onmisbaar voor het uiteindelijke ontwerp. Vaak werken we met een moodboard om alle ideeën, wensen en gevoelens te verzamelen. Werkt altijd!

Trouwfoto's / trouwalbum

Willen jullie de dag herinneren in dezelfde stijl? Dan zijn we graag op jullie bruiloft aanwezig om de bijzondere momenten vast te leggen in een mooie, sfeervolle en vooral ongedwongen fotoserie. En hoe mooi is het om je trouwalbum later in hetzelfde design te ontvangen als je trouwkaart? Dan is de cirkel écht rond.

 

Wil je samen stralen op je eigen trouwkaart? Kies dan voor de pre-weddingshoot.

album Danny Sabine_verkleind

Ik wil meer weten over trouwkaarten

Please enter your name.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.

Dat ene originele geboortekaartje waar we al die tijd naar op zoek waren!

We waren al een tijdje op zoek naar een mooi geboortekaartje maar konden bij de aanbieders op internet niet slagen. De kaartjes waren het allemaal nét niet, we vonden ze veelal onpersoonlijk. Een uitgebreid gesprek met Marieke leidde tot het perfecte kaartje, namelijk een geboortekaartje met daarin onze persoonlijke wensen verwerkt. Zo ontstond juist dat ene originele geboortekaartje waar we al die tijd naar op zoek waren!

Lobke Kapteijns

Scroll to Top