Marique krabbel geel

NOTEBOOK/BULLETJOURNAAL: DON'T HURRY, BE HAPPY

Zit jouw hoofd soms ook vol met ideeën? Die je écht niet wilt vergeten? Hou jezelf dan niet voor de gek: schrijf ze op voordat je ze vergeet (want dat gebeurt). En waarin schrijf je nou lekkerder dan in je eigen, gepersonaliseerde notebook of bulletjournaal?

 

We spreken uit ervaring als we zeggen dat een notebook of bulletjournaal écht rust brengt in je dag. De muziek die je op de radio hoort, de reizen die je nog wilt maken, leuke ideeën voor uitstapjes of ja favoriete merk koffiebonen… Je maakt van jouw bulletjournaal/notebook een ware schatkist.

 

Notebook met je eigen naam

Om je notebook of bulletjournaal helemaal 'jou' te maken, kunnen we het voor je personaliseren. Je eigen naam op de kaft of de hele omslag in je eigen ontwerp: alles kan, zelfs als je maar één exemplaar nodig hebt. Ook ideaal als relatiegeschenk of als presentje voor je medewerkers!

 

Notebook of bulletjournaal?

Misschien vraag je je af wat nou eigenlijk het verschil is tussen een notebook en een bulletjournaal. Simpel: een notebook is vooral bedoeld voor geschreven aantekeningen, terwijl een bulletjournaal door de kleine puntjes (bijna niet zichtbaar, maar wél heel handig) ideaal is om schetsen in te maken. Maar natuurlijk kun je ook in je notebook tekenen en schrijven in je bulletjournaal. Het gaat uiteindelijk om het effect: je ideeën en hersenspinsels zijn voor altijd veilig!

 

Afbeelding bulletjournal winkel_klein
Scroll to Top