Marique krabbel geel

HUISSTIJL ONTWERPEN: GEEF JE BEDRIJF EEN GEZICHT

Een aansprekende huisstijl is hét visitekaartje van je bedrijf. Van een lokale speler tot een A-merk van wereldformaat; een representatieve huisstijl is onmisbaar voor een goede eerste indruk.

 

Jouw huisstijl is uniek, net zoals je bedrijf dat is. Daarom werken we niet met standaard sjablonen ‘op de plank’, maar zorgen we dat je nieuwe huisstijl naadloos aansluit op de uitstraling van je bedrijf.

 

Huisstijl: eerst een goed gesprek

Dat begint bij een goed gesprek. In dat gesprek ontdekken we je wensen, visie, kernwaarden en alle andere zaken die jouw onderneming uniek maken. Zo werken we toe naar een onderscheidende huisstijl.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met me op. Het eerste gesprek is sowieso gratis. Spreek je liever op locatie af, bijvoorbeeld in je onderneming? Ook dat is geen probleem (ik drink mijn koffie zwart, dank je).

huisstijl ontwerp

Ik wil meer weten over Huisstijl ontwerpen

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

“Dit was een fantastische ervaring met Marieke. Ze reageert snel, is supercreatief, en ze denkt volop mee. Aanpassingen gebeuren vliegensvlug. Ik ben erg blij met het nieuwe logo en daarmee met een nieuwe professionele uitstraling. Dank je wel Marieke!”

Maria Janssen (werkenmetpoppetjes)

 

“Ik kwam voor pasfoto’s, maar uiteindelijk heeft Marieke ook mijn logo en huisstijl ontworpen. Nog later ontwierp ze het drukwerk, een boek én hielp ze met onze website. Haar manier van werken: vlot, professioneel, prettig, geduldig en secuur.”

Jacqueline van Aaken (Troostbloemen)

“Wat zag ik op tegen mijn promotie… Maar dankzij Marieke kwam er een proefschrift om trots op te zijn: de kaft werd een lust voor het oog, evenals de sprekende binnenkant.”

Ellen Reffeltrath - Geboers

“Marieke ontwierp de logo’s en visitekaartjes voor onze webwinkels. Marieke pakte onze ideeën meteen goed op, wat resulteerde in leuke ontwerpen en een mooi logo. Creatief en meedenkend!”

Jos en Angeline van der Linden (Jenalin webwinkels)