MARIQUE AAN DE MUUR: ALTIJD BIJZONDER

Ben je op zoek naar sfeervolle wanddecoratie voor in de ontvangstruimte van je bedrijf? Of een haarscherpe, mansgrote fotoweergave van je bedrijf? Op industrieel aluminium achter je bureau in je directiekamer? Het is dichterbij dan je denkt.

 

Een 'Marique aan de muur' kun je zowel persoonlijk als zakelijk invullen. Onze database aan (eigen, en dus uniek) fotomateriaal staat vol foto's van natuur, architectuur en fraaie landschappen. Van vergezichten in IJsland tot een regenboog boven de mooie Maas en van exotische flora en fauna tot Italiaanse gondels. Afgedrukt op canvas, aluminium of acrylglas - daar weet je vast wel een goede plek voor.

 

Staat jouw 'Marique' niet in onze database? Of wil je je eigen bedrijf, productieproces of wagenpark aan de muur? Dan maken we graag een offerte op maat voor je.

Pink chair and a plant against a wall mockup

Ik wil meer weten over een 'Marique aan de muur'

Please enter your name.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.

"Voor mijn typetjesbedrijf heb ik meerdere keren een fotoshoot gedaan bij Marieke. Dat ging altijd vlot, mede door de gezellige en ontspannen sfeer. Prachtige foto's zijn het geworden! Ik ben zeer tevreden. Een absolute aanrader."

Rianne Egelmeers, Marja Kemper, Marie-Claire Abbenhuis (Woonmakelaars, Grave)

Scroll to Top