Marique krabbel geel

WAT JIJ WIL - MAAR DAN NET ANDERS

Al zolang ik me kan herinneren, is professionele vormgeving mijn passie. In 2001 resulteerde dat in mijn eigen ontwerpstudio.

 

Sindsdien ontwerp ik voor de zakelijke markt. Die ontwerpen kunnen van alles betreffen. Je kunt me inschakelen voor:

  • Logo's
  • Huisstijlen
  • Folders
  • Advertenties
  • Banners
  • Websites
  • Enzovoorts.

Ik ontwerp ook voor particulieren. Denk bijvoorbeeld aan trouwkaarten, geboortekaarten of kaarten voor een andere speciale gelegenheid of gebeurtenis.

Professionele fotografie

Daarnaast verzorg ik professionele fotografie: bedrijfsfotografie (in mijn studio of op locatie), bruidsreportages, geboortefotografie, portretfotografie, enzovoorts. Die combinatie (van ontwerp en fotografie) werkt in jouw voordeel: zodra je me vertelt over je voorkeur voor een nieuw logo, zie ik het als het ware al voor me.

Altijd anders

Toch moet ik je ook waarschuwen. Als je op zoek bent naar een 'u vraagt, wij draaien'-vormgever, verwijs ik je graag door. Natuurlijk zijn jouw wensen en verwachtingen belangrijk, maar ik zal je nooit laten gaan met een doorsnee ontwerp. Een tikkeltje eigenwijs maakt het juist spannend, toch?

IMG_0653
erkend-leerbedrijf

Erkend leerbedrijf

Als erkend leerbedrijf leveren wij een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap.

Studenten werken direct mee bij Marique, de ontwerpstudio en leren zo het vak in de praktijk op een leuke manier.

Studenten hebben een frisse kijk op en nemen actuele kennis en nieuwe inzichten met zich mee waardoor Marique ook weer groeit. Win win.

"Marieke verstaat de kunst om in beelden te vangen wat je in woorden vertelt. Met het prachtige logo en de geweldige huisstijl heeft ze mijn bedrijf een passend 'gezicht' gegeven."

Janneke Hendriks (Magnolia coaching)

Scroll to Top